Vse za obdelavo kovin

DetailsOddajte povpraševanje
Disk kovina
Širok prodajni program in podpora
Zaradi razumevanja kompleksnosti in raznolikosti potreb pri obdelavi materialov v kovinarski industriji vam zagotavljamo izjemno širok prodajni program kakovostnih brusnih produktov, ob strani pa vam stojimo s hitro odzivnostjo in celostno strokovno podporo skozi ves proces. 

Hitra dobava vrhunskih produktov
Vabimo vas, da nam zaupate svoje izzive in cilje pri obdelavi kovin, da jih skrbno proučimo in vam ponudimo najboljše rešitve iz bogate ponudbe kakovostnih produktov za brušenje, rezanje in poliranje. Stalne zaloge, zanesljiva partnerska mreža in možnosti hitrih izdelav produktov nam omogočajo takojšnje dobave, vam pa prihranijo dragocen čas.
Strokovno svetovanje in izobraževanje
Kakovost končnega rezultata vašega dela ni odvisna samo od kakovosti produkta, ampak tudi od ustrezne izbire in načina uporabe s stroji in orodji, ki jih imate. Z našimi bogatimi izkušnjami in znanjem vam z veseljem svetujemo, kateri produkt izbrati za dosego katerega cilja in vas po potrebi tudi naučimo, kako ga najbolje uporabljati.
Raziščite produkte za obdelavo kovin
Za vse potrebe obdelave materialov v kovinarski industriji vam zagotavljamo hitro in zanesljivo dobavo kakovostnih produktov iz širokega prodajnega programa.
Z Eurolom je obdelava kovin boljša in enostavnejša
Pošljite povpraševanje
01
Podjetje z znanjem in izkušnjami
Stranka je te obdelovance iz laserskega razreza poslala direktno v polirnico kar je povzročilo obilico problemov. Toplo valjano nerjaveče jeklo ima namreč na površini veliko nepravilnosti in luknjic ki jih samo poliranje ne uspe odpraviti.
Brušenje z diskom na kotni brusilki
02
Podjetje z znanjem in izkušnjami
»Trak iz brusne volne je bistveno manj agresiven kot klasični trakovi iz brusnega platna. Zato so primernejša izbira v takih situacijah. Poleg tega je tudi bolj robusten in odporen na ostre robove obdelovanca če ta ni predhodno razigljen.« je povedal direktor podjetja Eurol Saša Kovač.
Brušenje z diskom na kotni brusilki
Preverite še ostale prodajne programe
Gradbeni program
Lesni program
Ne najdete, kar ste iskali?

Pošljite nam povpraševanje in z veseljem vam bomo pomagali.