Vse za obdelavo gradbenih materialov

DetailsOddajte povpraševanje
Gradbeni program
Širok prodajni program in podpora
Gradbenim podjetjem, mojstrom in domačim uporabnikom nudimo raznoliko izbiro diamantnih rezalnih orodij evropskih proizvajalcev za namensko in profesionalno uporabo na vseh vrstah gradbenih materialov in naravnih kamnov. Z našimi produkti boste svoje delo opravili hitro, zanesljivo in kakovostno.
Izberite kakovostno diamantno orodje
Kakovostno opravljeno gradbeno delo je rezultat vašega znanja ter dobrih materialov in orodij, ki jih pri svojem delu uporabljate. Z izbiro kakovostnih diamantnih rezalnih ali brusnih plošč ter diamantnih svedrov in kron iz Eurola boste lahko dosegali boljše rezultate, optimizirali stroške zaradi dolgotrajne obstojnosti materialov ter delo vedno opravili kot pravi profesionalci.
Široka ponudba in strokovni nasveti
Za vse vrste gradbenih materialov ali naravnih kamnov ter za suho ali mokro rezanje pri Eurolu ponujamo diamantne produkte, ki vam bodo služili kakovostno in dolgo. Še posebej pa se zavzemamo, da za vaš dotičen primer izberete pravi produkt, zato se vam v vsaki situaciji posvetimo ter vam pomagamo s strokovnimi nasveti in usmeritvami. Stopite v stik z nami in nam zaupajte svoj primer.
Raziščite produkte za obdelavo v gradbeništvu
Za vse potrebe obdelave gradbenih materialov in naravnih kamnov vam zagotavljamo hitro in zanesljivo dobavo kakovostnih diamantnih produktov iz širokega prodajnega programa.
Z Eurolom je obdelava gradbenih materialov boljša in enostavnejša
01
Podjetje z znanjem in izkušnjami
Diamanti v vsakem segmentu so na ploščo vezani na različne načine, najpogostejši pa je sintranje. Sintranje je postopek stiskanja kovinskega prahu v kalup z veliko sile, da ta prevzame želeno obliko. Nato se kovinski kosi segrevajo, včasih več dni, dokler se kovina ne združi.
Rezanje betona z diamantno rezalno ploščo
Preverite še ostale prodajne programe
Kovinarski program
Lesni program
Ne najdete, kar ste iskali?

Pošljite nam povpraševanje in z veseljem vam bomo pomagali.