Vse za obdelavo lesa

DetailsOddajte povpraševanje
Lesni program
Širok prodajni program in podpora
Z izkušnjami, znanjem in inovacijami, ki jih razvijamo že več kot 30 let, vam zagotavljamo kakovostne rešitve za različne potrebe brušenja vseh vrst lesa. Prisegamo na vrhunske švicarske in nemške produkte, s katerimi boste lahko dosegali najboljše rezultate tako pri ročnih procesih kot tudi pri sofisticiranih strojnih obdelavah.
Brusni materiali, ki ne tolčejo
Da boste lahko za svoje stranke ali zase zagotavljali najvišjo kakovost obdelave lesa, vam mi zagotavljamo vrhunske in tanke brusne trakove, ki ne puščajo cikloidov oziroma ne “tolčejo”. Takšne sledi obdelave na lesu pri najzahtevnejših strankah enostavno niso dopustne, hkrati pa je obdelava lesa na najvišji ravni z brusnimi materiali Eurol lahko vaša konkurenčna prednost.
Široka ponudba, hitra dobava
Tukaj smo zato, da vam zagotavljamo kakovostno in hitro podporo pri vseh vaših potrebah obdelave lesa. Brusne trakove, oprijemalne diske, formate, fiber diske, podporne krožnike, brusne gobice, papir ali platna za ročno brušenje, materiale za krtačenje lesa, vse za parketarstvo in še več imamo vedno na voljo v kratkih dobavnih rokih. 
Raziščite produkte za obdelavo lesa
Za vse potrebe ročne ali strojne obdelave lesa vam zagotavljamo hitro in zanesljivo dobavo kakovostnih produktov iz širokega prodajnega programa.
Z Eurolom je obdelava lesa boljša in enostavnejša
Izdelki iz naše trgovine
Osovina kovinska z navojem M14 za na kotno brusilko
Osovina
36.78 €
Preverite še ostale prodajne programe
Kovinarski program
Gradbeni program
Ne najdete, kar ste iskali?

Pošljite nam povpraševanje in z veseljem vam bomo pomagali.