ščetke za vrata

Ščetke za tesnenje vrat in zaščito pred prahom

napisal T.K., april 24, 2024
5min

Ste se kdaj vprašali, kako bi lahko bolje zaščitili svoje prostore pred prahom, mrzlim zrakom ali hrupom od zunaj? V tem blogu vam bomo predstavili idealno rešitev za tesnenje vrat, ki izboljša temperaturno izolacijo in  zniža vaše stroške ogrevanja. Govorimo o "ščetkah za tesnenje vrat".

Zakaj so ščetke za tesnenje vrat tako pomembne?

Ščetke za tesnenje vrat so preprosta, a izjemno učinkovita rešitev za "tesnenje vrat". Omogočajo boljše tesnenje vrat, kar preprečuje prehajanje prahu in temperature skozi špranje. S tem postane zaščita pred prahom učinkovitejša prav tako se zmanjšajo stroški ogrevanja.

Pred uporabo

Preden začnete z montažo ščetke za tesnenje, je pomembno, da ščetko pravilno shranite. Naj bo v originalnem pakiranju in stran od izvirov vročine, kislin in ognja. Da ohranite njeno obliko, jo hranite v ravni legi, saj boste tako lažje opravili montažo.

Montaža

Pri montaži je ključno, da izberete pravo velikost ščetke. Ta mora ustrezati širini vaših vrat, da optimalno zatesni vse špranje. Če ščetko nameščate na premični del vrat, poskrbite, da bo ščetka v zaprtem položaju pritisnila na tla, optimalno za 1-2 mm, kar zagotavlja najboljše tesnenje.

Dimenzije ščetk in pošiljanje

Naše ščetke in nosilci so standardno dolžine 2,5 metra. Da znižamo stroške pošiljanja, lahko ščetke prilagodimo in prerežemo na manjše dolžine, po dogovoru z vami. Če potrebujete daljšo ščetko, nas kontaktirajte za dogovor o pošiljanju ali osebnem prevzemu.

Katalog ščetk in profilov

Ščetke TECH – Profesionalna izbira za vaša vrata

Naše ščetke "TECH" so prava izbira za vse, ki iščejo profesionalno rešitev za tesnenje vrat. Z večjo gostoto žice in boljšo kvaliteto materialov zagotavljajo odlično zmogljivost in dolgo življenjsko dobo. Tako so ščetke TECH idealne ne samo za domačo uporabo, ampak tudi za industrijske prostore.

Zaključek

Ne dovolite, da vam slabo zatesnjena vrata povzročajo preglavice in nepotrebne stroške. Izberite naše ščetke za tesnenje vrat in si zagotovite mir, čistočo in toplino vašega industrijskega postora.

Pošljite povpraševanje

Začetek sodelovanja s podjetjem EUROL sega v leto 1995 in vse od takrat so naše poslovne vezi trdne in uspešne. Prijaznost, odzivnost, konkurenčnost, kvalitetni materiali in kvaliteta konfekcije so razlogi, da smo zvest kupec brusnih materialov v EUROL-u še danes.

Uroš Ogris
Direktor podjetja J&O d.o.o.

S podjetjem Eurol sodelujemo že veliko let in lahko rečem, da so zanesljiv dobavitelj kakovostnega brusnega materiala. Posebej bi izpostavil njihovo odzivnost, prilagodljivost in strokovnost pri svetovanju in iskanju optimalnih postopkov in rešitev za doseganje željenega izgleda in kakovosti izdelka.

Miloš Vižin
Tehnolog podjetja Škrlj d.o.o.

S podjetjem Eurol d.o.o. iz Lokavca sodelujem že skoraj 15 let. So korektni, odzivni, držijo se dogovorjenih rokov in znajo pravilno svetovati pri izbiri brusnih sredstev. Pri njih mi je všeč, da izdelke testirajo preden jih dajo v prodajo in ti tako lahko ponudijo preverjen material.

Priporočam.

Marko Abram
Direktor podjetja Mizarstvo Abram s.p.