Fiber disk

Fiber disk Giant Turbo, revolucija v brušenju

napisal T. K., februar 3, 2024
5 min

Nenehno izboljševanje je ključnega pomena za doseganje višje učinkovitosti in kakovosti v svetu industrije. Zato smo navdušeni, da vam lahko predstavimo Fiber Disk Giant Turbo, popolnoma novo orodje, ki bo spremenilo način, kako pristopamo k obdelavi materialov in brušenju.

Orodje, ki navdušuje

Fiber Disk Giant Turbo je tehnološko najnaprednejši izdelek v industriji keramičnih brusilnih orodij. Izdelan je z mislijo na strokovnjake, ki ne sprejemajo kompromisa pri kakovosti. V primerjavi s konkurenčnimi izdelki ta najnovejši model lahko hitreje odbrusi več materiala zaradi svoje posebne sestave keramičnih abrazivnih zrn, ki imajo posebno lastnost samoostritve.

Fiber disk keramika giant turbo za brušenje jekla
Uporaba

Fiber Disk Giant Turbo je zaradi svoje edinstvene zasnove, ki omogoča izjemno hitro hitrost odvzemanja materiala, ena izmed najboljših možnosti za najzahtevnejša industrijska področja. Priporoča se za brušenje varov na ravnih površinah, pripravo materialov za varjenje in druge uporabe, ki zahtevajo obsežno odstranjevanje materiala.

Tehnologija

Prednost samoostrilnih keramičnih zrn je, da se pri obrabi lomijo, kar neprestano razkriva nove, ostre delce na površini. To zagotavlja visoko učinkovitost rezanja skozi celotno življenjsko dobo diska. Ta lastnost ne samo podaljša uporabno življenjsko dobo orodja, ampak tudi zmanjša frekvenco zamenjav diskov.

Specifikacije
Za materialGranulacijeDimenzije (FI v mm)Zrno
Nerjaveče jeklo36, 60, 80115, 125, 180Keramika druge generacije
Jeklo36, 60, 80115, 125, 180Keramika druge generacije
Zakaj kupiti ta izdelek?

Nakup Fiber Disk Giant Turbo je investicija v prihodnost vašega podjetja. Omogočil vam bo, da delate hitreje, prihranite na stroških in hkrati ohranjate visoko kakovost končnih izdelkov. Ne zamudite priložnosti, da izkoristite prednosti tega inovativnega izdelka in pridobite konkurenčno prednost na trgu.

Pošljite povpraševanje