Rezanje betona z diamantno rezalno ploščo

Eurolova nova spletna stran

napisal Teo Kovač, februar 1, 2024
5 min

"Naši izdelki so pregledno kategorizirani v različne skupine, kar vam omogoča lažji dostop do informacij o izdelkih iz kovinarske, lesne ali gradbene industrije."

Pozdravljeni obiskovalci!

Z velikim veseljem vas obveščamo, da je naša nova spletna stran uradno zaživela! V podjetju Eurol smo si prizadevali za prenovo spletne strani, z enim samim ciljem – da vam, našim cenjenim uporabnikom, omogočimo hitrejši in lažji dostop do kakovostnih informacij o brušenju v različnih industrijskih sektorjih. Zavedamo se, kako pomembno je, da so informacije lahko dostopne in razumljive, zato vas vabimo, da raziščete vse, kar vas zanima na naši prenovljeni spletni strani.

Brušenje z diskom na kotni brusilki

Da bi vašo izkušnjo naredili še boljšo, smo v sklopu nove spletne strani dodali tudi spletno trgovino. Ta del našega prodajnega programa je namenjen hitrim in brezskrbnim nakupom. Prek zavihka 'filtri' lahko enostavno najdete izdelke, ki jih potrebujete. Vemo, da je vaš čas dragocen, zato želimo poudariti, da je predviden rok dobave za nakupe v naši spletni trgovini od 2 do 14 delovnih dni. Naša zaveza vam je, da se bomo maksimalno potrudili, da vam izdelke dostavimo v najkrajšem možnem času. Za več informacij o nakupih vas vabimo, da si preberete naše pogoje poslovanja, ki so na voljo na spletni strani.

Pogoji poslovanja

Zavedamo se, da so lahko zahteve naših strank zelo kompleksne in raznovrstne. Zato smo za vas pripravili elegantno rešitev za pošiljanje povpraševanj. Z enim klikom na gumb 'povpraševanje' vas bo naš obrazec vodil skozi celoten postopek, od zbiranja potrebnih podatkov do priprave ponudbe, ki bo najbolje ustrezala vašim potrebam. Za vse, ki bi nam radi hitro sporočili svoje povpraševanje ali komentar, je še vedno na voljo naš kontaktni obrazec.

Povpraševanje

Brušenje z kotno brusilko

Naši izdelki so pregledno kategorizirani v različne skupine, kar vam omogoča lažji dostop do informacij o izdelkih iz kovinarske, lesne ali gradbene industrije. Za podrobnejše informacije o posameznem izdelku ali dostop do našega PDF kataloga preprosto kliknite na 'podrobnosti o izdelku'.

Vizualna pomoč kje lahko najdete kataloge oziroma detajle o posameznem izdelku.

Vabimo vas, da pregledate našo novo spletno stran in odkrijete vse, kar smo pripravili za vas. Verjamemo, da bo naša prenovljena spletna prisotnost izboljšala vašo uporabniško izkušnjo in vam pomagala pri iskanju potrebnih informacij ter izdelkov. Za vsa vprašanja smo vam na voljo, z veseljem vam bomo pomagali.

Lep pozdrav,

Ekipa Eurol